VISSZA A HÍREKHEZ

Bemutatjuk az ICF új online megjelenését

szemptember 19, 2022

Az ICF-nél szeretjük az innovációt. Folyamatosan kiemelkedő megoldásokat fejlesztünk ügyfeleink számára, és mindig keressük az új technológiákat, amelyek inspirálhatnak minket.

Egységesítettük az ICF dizájnt az online és offline jelenlétünkben. Ez a változás segít nekünk abban, hogy egységes arculatot tartsunk fenn, és az ICF márka vonzóbbá és könnyen felismerhetőbbé váljon partnereink számára.

Egy új, modernebb és animáltabb weboldaldizájn mellett döntöttünk. Ezt a döntést az online környezet állandóan változó természete táplálta. Azt akartuk, hogy weboldalunk naprakészebb és figyelemfelkeltőbb legyen, és a jelenlegi dizájnnal nagyon elégedettek vagyunk.

A hírek rovatban található bejegyzések és azok elhelyezkedése is módosult az új weboldalon. Hírek rovatunk folyamatosan frissül az iparág érdekes témáival vagy a vállalatunkkal kapcsolatos hírekkel. Úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy ez a rész is teljesen új külsőt kapjon.

Cégünk története mostantól szebb formában kerül bemutatásra. Különösen kedveljük ezt a részt, amely bemutatja történelmünket és hitvallásunkat. Itt is eszközöltünk néhány változtatást, hogy az olvasók könnyebben megismerhessenek minket, és jobban kötődjenek ahhoz, amit csinálunk.

Egyelőre ennyi, de amint további frissítések jelennek meg a weboldalunkon, biztosan értesítjük Önöket. Addig is, maradj velünk a híreink között, és ne felejtsd el megnézni a karrieroldalunkat, ha új szakmai kihívást keresel.

További Hírek

Simonyi Konferencia

Idén második éve vett részt az ICF Tech Hungary csapata a Budapesti Műszaki Egyetem által rendezett Simonyi Konferencián, amely színvonalas szakmai előadásokka…

BŐVEBBEN

Q4 Kickoff élőben Budapestről

A cégcsoport életében már hagyománynak számító negyedévnyitó prezentációnak idén először a budapesti csapat adott otthont, a program az elegáns Várkert Bazárba…

BŐVEBBEN
footer-icf

Lépj kapcsolatba
velünk!

Kattints ide, ha kapcsolatba szeretnél lépni 24/7-ben működő ügyfélszolgálatunkkal