VISSZA A HÍREKHEZ

Új lehetőségek keresése a streaming iparban még a járvány idején is

szemptember 12, 2022

A Covid-19-es világjárvány drasztikusan megváltoztatta az életünket az elmúlt hónapokban, és reméljük, hogy biztonságban vagy, miközben ezt a bejegyzést olvasod. Sajnos a lezárás miatt számos vállalkozás leállt, mivel az emberek kénytelenek voltak a helyükre húzódni. Az ICF esetében azonban nem ez volt a helyzet. Az egyik fő üzletágunk a streaming szolgáltatások fejlesztése, és mivel az utóbbi időben a legtöbb ember otthon ragadt, ez a terület az egekbe szökött. Olvass tovább, és megtudhatod, hogy a világjárvány idején miért dübörögnek a streamingszolgáltatások, és hogyan nyerhetsz felvételt ezen az ígéretes területen.

Milyen streamingszolgáltatások foglalták le az embereket a zárlat alatt?

A streaming szolgáltatások sokkal többről szólnak, mint arról, hogy online filmeket és videókat nézhetünk. Ez a technológia azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók játsszanak, társasozhassanak és mindenféle tartalmat streameljenek. Röviden, a szórakozás minden olyan formája, amelyet hagyományosan élőben, szemtől szemben nyújtanak, ma már online is elérhető a streaming platformokon keresztül.

Ennek eredményeképpen ezek a szolgáltatások, amelyek szó szerint lefoglalták az embereket a bezártság alatt, soha nem látott növekedést értek el. Ráadásul több millió zaklatott és szorongó embert nyugtattak meg, akiknek sikerült legalább egy kis időre megfeledkezniük a halálos vírusról azzal, hogy kedvenc tartalmaikat streamelték, vagy távoli beszélgetésekbe bonyolódtak.

Hogy szélesebb képet kapjunk arról, hogyan virágoztak a streamingszolgáltatások 2020 első negyedévében, a világjárvány kapcsán, íme egy konkrét példa. A Netflix, a világ vezető internetes szórakoztató szolgáltatása, az év eleje óta világszerte közel 16 millió új ügyfelet szerzett, és ezen új felhasználók közül sokan a világjárvány hivatalos bejelentése után csatlakoztak a platformhoz.

Állásszerzés a streaming iparágban

Ha most keresel biztos munkát, amikor a legtöbb vállalat a világjárvány miatt nem sok stabilitást tud biztosítani, de a streaming-ipar jó kilátásokat kínálhat. Ez a piac növekvőben van, és a streaming-tartalmakat igénylő felhasználók növekvő számából ítélve továbbra is virágozni fog.

Ezek a szolgáltatások továbbra is virágozni fognak, és megbízható bevételi forrást jelentenek. Ezért, ha értesz a technológiához, és van tapasztalatod az online munkában, a streaming-iparban való elhelyezkedés lehet a következő nagy lépés a karrieredben.

Miért ne kezdenéd meg az álláskeresést itt és most az ICF-nél, az élő közvetítési technológiák világpiaci vezető vállalatánál? Cégünk folyamatosan új tehetségeket keres.. Tekintsd meg a csapatunkban elérhető legújabb állásajánlatokat.

Biztonság, rugalmasság, élvonalbeli technológiák és jó fejlődési lehetőségek egy innovatív vállalatnál.

További Hírek

Pony Panic

Az ICF Tech Hungary egy újszerű megoldással próbálja bevonzani azokat, akik nem a hagyományos kiválasztási folyamatot részesítik előnyben.

BŐVEBBEN

Simonyi Konferencia

Idén második éve vett részt az ICF Tech Hungary csapata a Budapesti Műszaki Egyetem által rendezett Simonyi Konferencián, amely színvonalas szakmai előadásokka…

BŐVEBBEN
footer-icf

Lépj kapcsolatba
velünk!

Kattints ide, ha kapcsolatba szeretnél lépni 24/7-ben működő ügyfélszolgálatunkkal