VISSZA A HÍREKHEZ

Útmutató az ICF Karrierlehetőségekhez

február 22, 2023

Mivel az ICF egyre inkább globális szereplővé válik, és egyre több irodával és leányvállalattal rendelkezik, úgy gondoltuk, hasznos lenne egy útmutatót készíteni a karrier lehetőségeinkről.

 

Technológia

Ha van fejlesztési tapasztalatod, mindenképpen érdemes megnézned a karrieroldalunkat. Mivel az ICF elsősorban technológiai vállalat, a legtöbb nyitott pozíciónk ehhez a területhez kapcsolódik. Ebben a kategóriában csak azt kell kiválasztanod, hogy hol élsz: ha Észak-Amerikában vagy, az ICF Technology Inc Seattleben lévő nyitott pozícióit érdemes böngészned. Ha Európában keresel lehetőségeket, ide kattintva tekintheted meg az ICF Tech Hungary Kft. nyitott állásajánlatait Budapesten.

Van még egy jó hírünk: mindkét kontinensen nyitottak vagyunk a távmunkára is, így bármelyik környező városból vagy országból is csatlakozhatsz csapatainkhoz.

 

Ügyfélszolgálat

Az általunk épített rendszereknek támogatásra is szükségük van, és ennek biztosításához kiváló szakemberekkel dolgozunk együtt. Itt is több lehetőség közül választhatsz: ha Észak-Amerikában lévő lehetőségek érdekelnek, az ICF Technology Inc a megfelelő hely, ahová fordulhatsz. Európában az ICF EU East Srl elsősorban bukaresti irodánkba keres új munkatársakat (amszterdami irodánk, az ICF Tech EU B.v. jelenleg nem keres új munkatársakat, de ha ez a helyszín vonzó a számodra, akkor érdemes lesz később visszanézned).

Az itteni munkák jellegéből adódóan a bukaresti csapatban hibrid munkarendet tudunk ajánlani, ami azt jelenti, hogy heti 1-2 napot az irodában, a hét többi napján pedig otthonról dolgozhatsz. Az irodai napok azért fontosak, mert lehetővé teszik a csapatok szoros együttműködését, hogy felkészülhessünk az ügyfelekkel való kommunikációnkban bekövetkező fontos változásokra, és hogy személyesen találkozhassunk partnereinkkel.

 

Üzletfejlesztés, Projektmenedzsment

Olyan szakembereket keresünk, akiknek van tapasztalatuk az élő, online közvetítési rendszerek, számlázás és fizetési szolgáltatások terén. Akár üzletfejlesztési szakember, akár banki vagy online fizetésekkel foglalkozó szakember, akár olyan fejlesztő vagy, aki már részt vett nagy terhelést jelentő rendszerek tervezésében és megvalósításában, nálunk új kihívásokat találhatsz. Napi több mint 200 millió látogatóval és napi több mint 5TB feltöltött adattal az ICF rendszere számtalan érdekes kihívást kínál.

Ezen a területen a budapesti székhelyű ICF Tech Hungary Kft. és a luxemburgi székhelyű ICF EU Luxembourg S.à r.l. ajánlatai egyaránt érdekelhetnek téged.

 

Most van itt a legjobb alkalom, hogy csatlakozz növekvő csapatunkhoz!

További Hírek

Simonyi Konferencia

Idén második éve vett részt az ICF Tech Hungary csapata a Budapesti Műszaki Egyetem által rendezett Simonyi Konferencián, amely színvonalas szakmai előadásokka…

BŐVEBBEN

Q4 Kickoff élőben Budapestről

A cégcsoport életében már hagyománynak számító negyedévnyitó prezentációnak idén először a budapesti csapat adott otthont, a program az elegáns Várkert Bazárba…

BŐVEBBEN
footer-icf

Lépj kapcsolatba
velünk!

Kattints ide, ha kapcsolatba szeretnél lépni 24/7-ben működő ügyfélszolgálatunkkal