ICF Tech Hungary Kft.

Budapest, Hungary Pauler utca 6., Budapest, 1013

Ebben az irodában informatikai fejlesztések születnek nemcsak az európai, hanem a globális technológiai rendszerünk számára is. A kiváló magyarországi mérnökképzést kihasználva számos kiváló szakemberrel dolgozunk együtt Budapesten.

icf logo

Rólunk

Élet az ICF Tech Hungary-nél

Az ICF Tech Hungary egy valódi technológia- és fejlesztő központú vállalat. Nem csak az a hivatásunk, hogy magas színvonalú, profi munkát adjunk ki a kezeink közül, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy kollégáink mindezt feszültségmentesen, jó hangulatban és egy kellemes, támogató légkörben, munkakörnyezetben tehessék meg.

icon

Büszkék vagyunk arra,

hogy a 2020. év végén tartott anonim Elégedettségmérésen 85%-os Boldogság indexet értünk el! Munkavállalóink 85%-a nyilatkozott úgy, hogy büszke rá, hogy az ICF Tech Hungary-nél dolgozik, valamint azonosulni tud vállalati értékeinkkel és etikánkkal. Örömmel fogadtuk, hogy sokan vagyunk úgy vele, jó az ICF Tech Hungary-hez tartozni.

icon

Fontosnak tartjuk,

hogy nyílt és transzparens kommunikációt tartsunk fent a vezetőség és munkavállalók között, emiatt pedig kollégák nap mint nap bátran megoszthatják a véleményüket, ötleteiket – és ezt nagyon komolyan vesszük. Éppen ezért a fejlesztés szabadságát helyezzük előtérbe, így mindenki szabadon kipróbálhat bármilyen technológiát a fejlesztés során, ami számára a legkedvezőbb a cél elérése érdekében. A „Valósítsd meg önmagad!” gondolata nálunk nemcsak elmélet, de gyakorlat is.

icon

Hiszünk benne,

hogy az amerikai mentalitáson alapuló rugalmas, nyitott gondolkodásunkkal, minőségi munkavégzésre való törekvésünkkel, valamint nem utolsó sorban megoldás-orientált csapataink elkötelezettségével és szakmai hozzáértésével a jövőben is kiemelkedő sikereket érhetünk el!

Rólunk

Vezetőink

leader img

Tóth Ádám

Ádám villamosmérnöki diplomával rendelkezik, azonban a 2000-es évek közepe óta ideje nagy részét - fókuszáltan a leadership tevékenységekre - az internethez kapcsolódó szoftverek fejlesztésével töltötte.

leader img

Orbán Levente

Levente jelentős tapasztalattal rendelkezik a különbözú területeken működő és eltérő méretű szervezetek operatív működtetésében és támogatásában.

leader img

Czéró László

Lászlónak 15 éves tapasztalata van az informatikai területén különböző méretű csapatok-, valamint szervezetek felépítésében és sikerre vitelében.

Rólunk

Irodánk

office img
office img
office img
office img
office img

Rólunk

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Versenyképes juttatási csomag
 • Versenyképes fizetés.
 • Év végi bónusz.
 • Travel voucher.
 • Extra szabadság.
 • Külföldi (elsősorban amerikai) utazási lehetőség.
Stabil vállalati háttér, támogató munkakörnyezet
 • Hosszútávú, stabil perspektívát nyújtunk egy amerikai cég budapesti leányvállalataként.
 • Bejelentett, teljes munkaidős, határozatlan idejű munkaviszonyban alkalmazzuk munkavállalóinkat.
 • Trendi, csendes, klimatizált munkakörnyezetben dolgozunk, jól felszerelt, nagy teljesítményű eszközökkel (választható operációs rendszerrel és kiegészítő szoftverekkel.)
 • Csapataink agilisan, rugalmas munkaidőben dolgoznak.
 • Támogatjuk a home office-t és a távmunkavégzést.
Egyedülálló tudásfejlesztés, szakmai fejlődés
 • Szakmai fejlődési lehetőséget és érdekes, izgalmas kihívásokat nyújtunk, mint: fizetési- és live streaming rendszerek fejlesztése, valamint nagy terhelésű rendszerek megismerése.
 • Szakmai in-house workshopokat tartunk.
 • Vezetőinket bármikor el tudod érni, ha kérdésed, vagy ötleted van.
 • Heti rendszerességgel akkreditált, szakmai angol nyelvtanfolyamon fejleszthetik magukat kollégáink.
 • Udemy hozzáférést biztosítunk minden munkavállalónak.
Események
 • Negyedévzáró konferenciák.
 • Hackathon.
 • Onboarding: A próbaidőszak alatt kiemelt figyelmet fordítunk új munkatársainkra és komplett oktatási tervvel fogadjuk őket az első naptól kezdve.

Nálunk megtalálod a helyed

A gépi tanulástól kezdve a legmodernebb big data streaming keretrendszereken át a több milliárd órányi tartalom rendkívül alacsony késleltetésű élő streamingjéig; lehetőséged lesz annyi problémára megoldást találni, amennyire csak bírsz, és mindezt rendkívül hozzáértő, ugyanakkor támogató munkatársakkal teheted.

Data Analyst

Mid level
Mid level
Full-time
Full-time
Budapest

Data Analyst

This position is responsible for supporting the in-house development activities as part of the Technical Support team to be able to plan and opti...

HR adminisztrátor

Senior
Senior
Full-time
Full-time
Budapest

Az ICF Tech Hungary egy kb. 50 fős amerikai szoftverfejlesztő vállalat leányvállalata. Termékeink között szerepel többek között live streaming és fizet...

Vezető fejlesztő

Senior
Senior
Full-time
Full-time
Budapest

For one of our newest and exciting projects, we are looking for an experienced Lead Developer (PHP) to kickstart the Hungarian operation. You will be working remotely with our teams in...

(Senior) Java Fejlesztő

Senior
Senior
Full-time
Full-time
Budapest


Tapasztalt Java fejlesztő kollégát keresünk backend fejlesztési feladatok ellátására. A feladataid közé fog tartozni a meglévő rendszerek karbantartásán túl az új fejlesztések kis...

(Senior) React fejlesztő

Senior
Senior
Full-time
Full-time
Budapest

Tapasztalt React fejlesztő kollégát keresünk frontend fejlesztési feladatok ellátására. A feladataid közé fog tartozni a cég új generációs adminisztrációs rendszereinek ...

(Senior) PHP fejlesztő

Senior
Senior
Full-time
Full-time
Budapest

Tapasztalt PHP fejlesztő kollégát keresünk backend fejlesztési feladatok ellátására. A feladataid közé fog tartozni a meglévő rendszerek karbantartásán túl az új fejlesztések kiszolgál...

Nyitott pozícióink

Használt technológiáink

Egy földrajzilag elosztott, nagyméretű mikroszolgáltatási infrastruktúrán dolgozol majd, amely az AWS-en, a GKE-n és a saját adatközpontjainkban fut a világ több hálózati PoP-ján keresztül. Mindezen eszközök kezeléséhez a végletekig testreszabott Jenkins-alapú CI/CD-beállítást is használhatod. Integrálja a Harbort, a Nexust, az NPM-et, rengeteg Groovy szkriptet és egyéb saját üzemeltetésű tárolókat,

Továbbá imádni fogod az ELK, Grafana, Prometheus, SpeedCurve és SumoLogic által nyújtott teljesen központosított logging, metric és riasztásokat. Mindez csak azért, hogy teljesíteni tudjuk az általunk vállalt SLA-kat és hiba büdzséket, még akkor is, ha a Kafka épp viccesnek gondolja magát (vagy elfelejtetted ellenőrizni a SonarQube általi javallatokat). Az OpenTracing és a BigQuery-n üzemeltetett Tableau tábláink biztosítják a megfelelő korrelációkat. Továbbá segítenek megtalálni a következő K6 tesztek célpontjait - például az ajánlórendszer számára, ahol TensorFlow, Kubeflow és Keras-t használunk.

Beleegyezésedet követően képesek vagyunk bárhol a világon milliszekundomok alatt értesíteni szinte bármilyen eszközön, annak érdekében, hogy ne maradj le a rendszer egyetlen kritikus riasztásáról sem. Mindennapi munkád még gördülékenyebbé tétele érdekében a szorosan integrált Atlassian termékek és a privát StackOverflow munkaterünk segítségével gyerekjáték lesz az együttműködés. Ezek mind rendelkezésedre állnak, bármilyen operációs rendszer és IDE is lenne a kedvenced.

Infrastruktúra

img img img img img img img

Hogyan válhatsz munkatársunkká

Kiválasztási folyamatunk több fordulós, amelyben a HR és a szakmai terület is képviselteti magát. A teljes felvételi folyamat a jelentkezéstől számítva körülbelül 2-4 hetet vesz igénybe.

1. lépés

Jelentkezés

Karrier oldalunkon várjuk szakmai önéletrajzodat, bérigényed feltüntetésével. A jelentkezésed elküldése után egy automatikus visszaigazolást küldünk arról, hogy fogadtuk pályázatodat.

2. lépés

Előszűrés

A pályázati anyagokat első lépésben áttekintjük és az álláshirdetésünk elvárásaival összevetjük. Az elvárásokhoz leginkább illeszkedő pályázókkal HR partnerünk felveszi a kapcsolatot és meginvitálja őket egy kötetlen, maximum 1 órás beszélgetése.

3. lépés

HR videóinterjú

Az előszűrés során kiválasztott jelöltekkel HR partnerünk videóinterjút folytat, ahol bővebb tájékoztatást ad az ICF Tech Hungary-ről és a pozícióban rejlő lehetőségekről, valamint feltérképezi a jelölt személyes kompetenciáit, motivációját és előszűri a szükséges szakmai ismereteit.

4. lépés

Tesztfeladat

A sikeres interjút követően egyes pozíciókban tesztfeladattal folytatódik a kiválasztás, amely során a jelöltek szakmai tudásának felmérése történik. Az otthoni tesztfeladat határidejét minden esetben a jelöltek választhatják meg.

5. lépés

Szakmai interjú

A jövőbeli vezetővel lefolytatott állásinterjú célja, hogy a jelölt szakmai tudását célzott kérdésekkel még mélyebben felmérjük. A szakmai interjún a jelölteknek is lehetőségük van feltenniük nyitott kérdéseiket a megpályázott munkakörről, a csapatról és a projektről.

6. lépés

Ajánlat

Sikeres kiválasztás esetén az ICF Tech Hungary ügyvezetője állásajánlatot ad a kiválasztott jelölt részére.

7. lépés

Szerződéskötés, munkába állás

Üdvözlünk az ICF Tech Hungary csapatában!

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba


  Dolgozz velünk

  Frontend Test Engineer

  Mid level
  Mid level
  Full-time
  Full-time
  Budapest

  Tapasztalt Frontend tesztmérnököket keresünk. Egy nemzetközi weboldal fejlesztését támogató teszteket fogsz fejleszteni, amely React / Redux alapú Single Page Applicationként épül. Feladataid a következők lesznek: Komponens tesztek írásaVégponttól végpontig tartó tesztforgatókönyvek készítéseFrontend teljesítmény optimalizálása Olyan embert keresünk, aki, Budapesten, vagy az agglomerációban él,hajlandó folyamatosan tanulni…

  Product Owner

  Senior
  Senior
  Full-time
  Full-time
  Budapest

  Alapvető feladatok/főbb felelősségi körök: 3-5 fős csoportok koordinálásaIzgalmas nemzetközi projektek és fejlesztések koordinálása és irányításaA csapaton belüli erőforrások és határidők felügyelete és betartása, a fejlesztési feladatok rangsorolásaJavaslatok megtétele belső folyamataink és technológiánk minőségének javítása érdekébenAz üzleti elvárások és fejlesztési igények feltárása és kezeléseAktív napi kapcsolattartás…

  DevOps Engineer

  Senior
  Senior
  Full-time
  Full-time
  Budapest

  ELVÁRÁSOK: Tapasztalt DevOps mérnököket keresünk fejlesztői csapataink támogatására egy nemzetközi, kontinenseken átívelő fejlesztői csapatba.A feladataid a következők lesznek: Fejlesztési munkafolyamatok tervezése és optimalizálásaA CI / CD pipeline fejlesztése és karbantartásaFejlesztői eszközök kutatása, tesztelése és fejlesztéseA kiadási ciklus hatékonyságának javításaÚj technológiák kutatása és tesztelése Olyan személyt…